Centru Reincarcare Cartuse Business - Prelungirea Ghencea | Cartierul Latin
Solutia este reincarcarea profesionala a cartuselor care garanteaza o imprimare corespunzatoare.
Incarcare tonere laserjet
Aveti nevoie de un profesionist in incarcari deoarece in functie de experienta persoanei care indeplineste
operatiunea cartusul dumneavoastra va putea fi reincarcat de mai multe sau mai putine ori.
Vindem Cartuse Compatible / Originale sau Cartuse Remanufacturate
Viziunea centrului Advanced IT Providers SRL este de a va oferi preturi extrem de bune si calitate atat pentru servicii
cat si pentru produsele achizitionate de la noi.
Descarca oferta Reincarcare Cartuse Toner Laserjet
Reincarcare cartuse toner: BROTHER | CANON | DELL | HP | KONICA | LEXMARK | OKI | SAMSUNG | XEROX

Regulament Voucher "Reincarca si Castiga"

reducereincarcaricartuse

Incepand cu data de 1 August 2012 am lansat un program de premiere a fidelitatii Dvs! Nu ezitati sa solicitati voucherul in magazin si adunati cat mai multe reincarcari pentru o reducere semnificativa! Va rugam cititi cu atentie prezentul Regulament.

Art. 1 Organizator

Acest program de fidelitate este organizat si desfasurat de S.C. Advanced IT Providers S.R.L., cu sediul in Str. Intrarea Fagetului Nr.7, Parter, Teghes, Domnesti, Jud. Ilfov, numar de inmatriculare la Registrul Comertului: J23/4951/2017, Cod de inregistrare fiscala, 17341770 din 10.03.2005, Cont IBAN : RO45INGB0000999903036007 ING Bank.

Art. 2 Conditii de detinere

La aceasta Campanie pot participa doar persoanele juridice cu sediul pe teritoriul Romaniei. Voucherul este valid doar daca este semnat si stampilat pe spate de un angajat al Advanced IT Providers S.R.L., iar datele mentionate pe acesta sunt valide doar in masura in care aceleasi mentiuni se regasesc si pe exemplarul voucherului pastrat la organizator (voucherele vor fi completate in doua exemplare identice, pentru fiecare dintre partile implicate). Orice mentiuni suplimentare nu vor fi luate in considerare. Voucherul nu este transmisibil.

Art. 3 Voucher-ul ofera urmatoarele beneficii:

REINCARCARI PERSOANE JURIDICE
PROCENTE REDUCERI
- pentru 5 cartuse laserjet reincarcate in cadrul unei singure sesiuni de reincarcari
5%
- pentru 7 cartuse laserjet reincarcate in cadrul unei singure sesiuni de reincarcari
7%
- pentru peste 10 cartuse laserjet reincarcate in cadrul unei singure sesiuni de reincarcari
9%

Valoarea voucherului (5%, 7%, 9%) se calculeaza aplicand procentul la sumele deja platite in cadrul sesiunii de reincarcari. Sumele care intra in calcul sunt contravalorile reincarcarilor de cartuse laserjet si produsele anexe reincarcarii (cilindri, lamele, chipuri, etc.). Ceea ce nu intra in calcul sunt achizitiile de altfel de produse. Reincarcarile trebuie finalizate in cadrul unei singure sesiuni de reincarcari pentru a beneficia de reducere (detalii in art. urmator).

Art. 4 Folosirea voucherului

Pentru a beneficia complet de avantajele reducerilor va sugeram sa prezentati voucherul la fiecare reincarcare de cartus deoarece numai reincarcarile mentionate pe versoul voucherului, semnate si stampilate conteaza in determinarea procentului de reducere. Data primei reincarcari este data de la care se incepe calculul sesiunii de reincarcari, aceasta avand durata de 2 luni calendaristice pentru persoanele juridice. Orice reincarcare realizata dupa terminarea perioadei de doua luni deschide o noua sesiune de reincarcari. Valoarea voucherului va fi stabilita de catre angajatii Advanced IT Providers S.R.L. in momentul incheierii unei sesiuni de reincarcari conform procentelor afisate mai sus. Procentul de reducere se foloseste doar la achitarea pretului si al serviciului de reincarcare cartuse laserjet prestat in Magazinul Advanced IT Providers S.R.L. Reducerea nu se utilizeaza la achitarea pretului produselor anexe reincarcarii (cilindri, lamele, chipuri, etc.), chiar daca achizitionarea acestora conditioneaza efectuarea serviciului de reincarcare sau la achizitionarea altui tip de produse din magazin. Aceasta Campanie nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale /oferte speciale/alte reduceri de pret in derulare in cadrul magazinului Advanced IT Providers S.R.L. Pentru achitarea unui serviciu de reincarcare (unei facturi) se poate utiliza un singur Voucher. Voucherele de reducere se utilizeaza numai integral. Voucherele nu pot fi schimbate cu contravaloarea lor in bani. Diferenta de valoare platita de client pe langa voucher pentru achitarea unei facturi va fi mentionata intr-un nou voucher si va deschide o noua sesiune de reincarcari.

Exemplu de calcul: O persoana juridica reincarca in perioada 1 August 2012 (data primei reincarcari) - 1 Octombrie 2012 (2 luni calendaristice) 5 cartuse laserjet, fiecare reincarcare impreuna cu chipurile aferente valorand 100 RON. Suma totala din care se va calcula procentul de reducere va fi de 500 RON. Procentul de reducere oferit, conform tabelului va fi de 5 % din 500 RON = 25 RON. Acesti 25 RON vor putea fi utilizati de persoana juridica in urmatoarele 30 de zile (pana pe 1 Noiembrie 2012) pentru achitarea totala sau a unei parti din urmatoarea sa factura de reincarcare cartuse laserjet (doar valoarea serviciului, nu si achitarea altor piese/ produse). In cazul in care voucherul de 25 RON nu este suficient pentru a achita integral factura clientul va achita numai diferenta de bani, suma cu care la solicitarea sa se poate deschide un nou voucher si o noua sesiune de reincarcari.

Art. 5 Pierderea, furtul sau distrugerea voucherului.

In cazul in care voucherul de reducere este pierdut, furat sau distrus va rugam sa comunicati acest lucru in magazinul Advanced IT Providers S.R.L. si sa solicitati eliberarea unui nou voucher (copie a exemplarului de voucher aflat la dosarul organizatorului).

Art. 6 Situatii speciale

Deoarece voucherul este un instrument de premiere a fidelitatii, Advanced IT Providers S.R.L. isi rezerva dreptul de a invalida Vouchere pentru frauda sau alte motive legate de comportamentul neadecvat al beneficiarului in relatia cu angajatii societatii. S.C. Advanced IT Providers S.R.L. poate hotari in orice moment incetarea emiterii de Vouchere.

Art. 7 Valabilitatea voucherului

Data ultimei reincarcari din sesiunea de reincarcari este data de la care incep sa curga cele 30 de zile calendaristice in intervalul carora puteti utiliza procentul de reducere castigat.

Art. 8 Modificarea regulamentului

Modul in care aceasta Campanie se organizeaza si se desfasoara reprezinta dreptul exclusiv al Organizatorilor. S.C. Advanced IT Providers S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament si se angajeaza ca inaintea operarii unor astfel de modificari sa le faca publice prin intermediul site-ului www.ReincarcareCartus.ro .

Art. 9 Serviciul de relatii cu clientii

Pentru orice informatii legate de obtinerea, utilizarea voucher-ului, va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail office@reincarcarecartus.ro sau sa sunati la 0726858595.

Art. 10. Prelucrarea datelor personale

Participarea la aceasta Campanie prezuma cunoasterea prezentului regulament si acordul participantului fata de clauzele acestuia. Participarea la aceasta Campanie confirma acceptarea neconditionata a fiecarui participant ca datele sale cu caracter personal sa poata fi facute publice si folosite de organizator in scop publicitar, nelimitat teritorial si/sau temporal, precum si prin utilizarea oricarei modalitati de promovare (ex. internet, afisaj stradal etc.). Prin participarea la Campanie, participantii accepta in mod neconditionat si explicit ca datele personale de identificare sa fie utilizate si stocate intr-o baza de date, aceasta putand fi folosita de catre Organizator, ulterior, in cadrul altor aplicatii similare, de marketing direct, etc. Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea din baza de date a companiei trimitand o cerere scrisa, datata si semnata, la adresa Str. Intrarea Fagetului Nr.7, Parter, Teghes, Com. Domnesti, Jud. Ilfov.